Om Det Danske Vinkompagni

CLAUS WILMS,
VINHANDLER

Det Danske Vinkompagni er dannet for at kunne give viden samt dybere forståelse af vine og ædle spiritus’

Salg til HoReCa samt specialhandel er fokus og ønsket om at give gode og fornuftige kvaliteter til “den rigtige pris” er højt prioriteret

Vi samarbejder med førende grossister i Danmark med salg af vore mærkevarer og forsøger konstant at finde et produkt med potentiale for at blive den næste store mærkevare i sortimentet.

HISTORIEN BAG

Claus Wilms, ejer
Hvor det hele startede..

1985

Den 2. januar 1985 da Claus blev ansat som yngste konsulent i et gammelt og konservativt vinfirma med ansvar for det nordlige Jylland

Direktør på hotel

1989

I 1989 tog Claus udfordringen som direktør på et hotel,- en erfaring som blev en god ballast de efterfølgende år.

Tilbage igen

1991

Det samme vinfirma som ansatte Claus, tilbød endnu engang et konsulentjob.....denne gang med det sydlige Jylland samt Fyn som base. Blev bosat i kolding i den forbindelse og som sidenhen skulle vise sig at blive et godt valg.

Mere ansvar

1993

Større ansvar samt indblik i indkøbsproces gjorde at jeg flyttede til et andet, men ganske lille vinfirma...

Endnu mere ansvar

1994

Endnu mere ansvar samt igen tilbage i et større vinfirma med ansvarlig for salg i distrikt Jylland og Fyn.

Det Danske Vinkompagni

1997

Det Danske Vinkompagni blev født af Claus samt hans kone Anette. Erfaringerne fra tidligere virke samt en sortering i gode og mindre gode tiltag fra tidligere ledelser, dannede grundstenen for Det Danske Vinkompagni.

1997-2020

Meget er sket siden 1997, hvor Det Danske Vinkompagni åbnede første gang af ægteparret Claus og Anette Van Vogelpoel Wilms.

Vi leverer vine og spiritus over det meste af landet, enten gennem tætte samhandelspartnere, eller som direkte leverance.

En bred erfaring indenfor vinens verden, giver en god ballast i forbindelse med vinarrangementer samt events for såvel store samt små forsamlinger,- heriblandt Lego koncernen samt TV2

I vores sortiment kan du finde flasker fra alle verdens hjørner og vores mange års erfaring med HoReCa og services, som fabrikering af egen label/husets vin, design af menukort, hurtig levering og høj fleksibilitet.

Læs mere om